Home Praktijk Logopedie Vergoedingen Aanmelden Contact Links
Logopedie Nieuwland Logopedie Nieuwland Logopedie Nieuwland
Praktijk
MC Nieuwland
Wie zijn wij
Werkwijze

Welkom in onze praktijk

 

Logopedie Nieuwland is gevestigd in het Medisch Centrum Nieuwland te Amersfoort-Noord – het HART van de gezondheidszorg in Nieuwland – en begeleidt zowel kinderen als volwassenen uit de regio met vragen en/of problemen op het gebied van spraak, taal, adem, stem, gehoor, eten en drinken en presentatievaardigheden. Daarnaast bieden wij u graag persoonlijk of telefonisch advies bij al uw vragen rondom communicatie.

Communiceren is alles, daarom Logopedie Nieuwland!

Logopedie Nieuwland vindt het erg belangrijk dat u of uw kind zo goed mogelijk geholpen wordt. We leveren vriendelijke, professionele en persoonlijke zorg op maat waarbij u en uw hulpvraag centraal staan.

We zijn van mening dat daarbij een goede samenwerking met andere disciplines of zorgverleners die met u verbonden zijn, van groot belang is. Wij hebben daarom regelmatig contact met huisartsen, orthodontisten, tandartsen, leerkrachten, het consultatiebureau en para-medici zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, etc. als ook diverse specialisten (o.a. uit het Meander Medisch Centrum, het UMC en het Wilhelmina Kinderziekenhuis).

Logopedie Nieuwland behandelt kinderen van alle peuter- en basisscholen in Nieuwland (te weten De Malelande, de Wonderboom en OBS De Border) maar ook kinderen van de andere scholen in en buiten Amersfoort.

De praktijk is rolstoel-toegankelijk en is zowel per voet, per fiets, per auto of met openbaar vervoer goed te bereiken.

Logopedie Nieuwland kent op dit moment geen wachtlijst.

Aanmelden

Meld u zich bij voorkeur telefonisch aan, zodat we u meteen met raad en daad te woord kunnen staan;
bel 033 463 43 09. Maar u kunt zich ook via ons aanmeldformulier aanmelden.

Of mail ons: praktijk@logopedienieuwland.nl

Logopedie Nieuwland • Zeldertsedreef 11-B • 3824 EJ Amersfoort • T 033 463 43 09 • praktijk@logopedienieuwland.nl
©2014 Logopedie Nieuwland Webdesign: Marc Verburg | Fotografie: Jack Tillmanns