Home Praktijk Logopedie Vergoedingen Aanmelden Contact Links
Logopedie Nieuwland Logopedie Nieuwland Logopedie Nieuwland
Praktijk
MC Nieuwland
Wie zijn wij?
Werkwijze

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Marieke Schuiling en Karen Heller, beiden allround logopedist en vol enthousiasme werkzaam binnen Logopediepraktijk Nieuwland.

Marieke Schuiling   Karen Heller

 

Wij hebben beide jarenlang ervaring en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op logopedisch gebied. Onze passie ligt in het leveren van professionele en persoonlijke zorg op maat voor u en/of uw kind, zodat u binnen de kortste keren weer zonder problemen kunt communiceren. Niets is zo belastend of belemmerend als niet goed mee kunnen komen in de communicatie. Communiceren is alles, daarom Logopedie Nieuwland!

 

We staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF). Daarnaast zijn we aangesloten bij een kwaliteitskring van de NVLF, waarin we overleg hebben met onze collega's in de regio.

KP   NVLF

 

Daarnaast maken wij onderdeel uit van LOGOS, het samenwerkingsverband van screenende logopedisten in de regio Eemland en omstreken. LOGOS heeft als doel alle kinderen binnen het basisonderwijs in de kleuterleeftijd te observeren/onderzoeken om te kijken hoe het met hun spraak-/taalontwikkeling gesteld is.

Logopedie Nieuwland • Zeldertsedreef 11-B • 3824 EJ Amersfoort • T 033 463 43 09 • praktijk@logopedienieuwland.nl
©2014 Logopedie Nieuwland Webdesign: Marc Verburg | Fotografie: Jack Tillmanns